> Роба за домаћинство > ЕХОМЕБУИ Модерна завеса за туширање Преграда од морске звезде Свеж морски стил Водоотпорна ПЕВА завеса за купатило Туш кабина

ЕХОМЕБУИ Модерна завеса за туширање Преграда од морске звезде Свеж морски стил Водоотпорна ПЕВА завеса за купатило Туш кабина

767,51 дин 35%
Купи Сада

Информације о производу

Назив бренда
ЕХОМЕБУИ
Материјал
ПЕВА
Стил
Модеран
Број модела
ЦХЦ027М1ВМ1
Карактеристика
еколошки
завеса за туш
туш
завеса за купатило
завеса
завеса за туш у купатилу
морска звезда
Величина
12 величина
Функција
Користите за завесе у купатилу
Стил
Свеж приморски стил