Milica VolašSa putovanja ... > Putopisi 2009 > Milica Volaš >

Poštovani,

javljam vam se iz Štuttgarta.

Posle Beča sa drugom (Ivan Ćirović) sam otišla u Berlin gde smo bili smešteni u hostelu (AO hostel). U Berlinu smo bili 5 dana i to je najlepši deo putovanja! Berlin smo najvećim delom obilazili pešaka, tako da smo detaljno razgledali grad! Meni se najviše svideo veliki park u centru i grafiti na ostacima Berlinskog zida! Takodje, ljudi su super a atmosfera u gradu dosta podseća na Beograd!

Posle toga smo otišli u Rotterdam, gde smo otseli kod porodičnih prijatelja! Pošto smo bili smešteni na periferiji Roterdama, do grada smo išli biciklom! Zbog toga sam se i razbolela!

Tako da sam došla u Amsterdam skroz bolesna i stvarno je bilo mučenje da obilazim grad! U Amsterdamu sam bila 2 noći, i juče 31.7. sam krenula iz Amsterdama u Šttutgart, jer ovde imam rodbinu, taman da se malo oporavim! Mada mislim da neću nastavljati dalje put,već da ću ovde biti 7 dana dok skroz ne ozdravim, a zatim idem kući!

Bilo je ovo divno putovanje i upoznavanje Evrope! Žalim što ovu šansu neću u potpunosti iskoristiti! Ovo putovanje mi je pružilo prelepe trenutke i u njemu sam uživala ( čak i dok sam sa temperaturom šetala po Amsterdamu). Stekla nova prijateljstva i učvrstila stara!

Mislim da kad čovek jednom krene da upoznaje na ovaj način druge zemlje, više ne postoji drugi način!

1. avgust 2009

 |  Naslovna |  Konkurs |  Kontakt |  Mapa sajta |